Kategorier

Sånt som händer!

Mycket har hänt men ändå inte efter senaste inlägget. Förra veckan åkte jag på maginfluensa och det blev en helrensning i kroppen. Jag har aldrig mått så illa i hela mitt liv som då… fyfan vad illa jag mådde! Jag mådde så illa att det bli någon komisk vridning i  hela situationen och jag började skratta åt mig själv för att jag mådde så miserabelt hehehe.

Måste dock erkänna att det känns ganska fint nu i efterhand, lite frächare i kroppen av någon anledning efter en utrensning. Jag har långsamt återhämtat mig, återställt energin och vätskebalansen. Ge mig någon dag till så är jag tillbaka på rätt spår igen!

 

Fokus på annat

Drog iväg på en roadtrip nu i veckan till mall of scandinavia med denna galning till vän

Drog iväg på en roadtrip nu i veckan till Mall Of Scandinavia med denna galning till vän!

Fokuset har varit på att bli frisk helt och hållet under hela processen, vilket har lett till att jag har varit ute på mycket promenader, fått frisk luft och umgåtts med vänner för att få sig ett skratt eller två och den sociala biten. Jag kommer att lägga mer krut på nästa inlägg! Ha en fortsatt trevlig helg!

Följ gärna Styrkafamiljen även på:

Facebook

Instagram

 

”Nut up or Shut up”

Dela gärna artikeln med dina vänner:
Share on FacebookShare on Google+Email this to someoneTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Om författaren:

Sebastian ”Sebba” Widström är en av Styrkafamiljens grymma massörer, specialiserad på finsk klassisk massage.

På bloggen delar han med sig av sina kunskaper kring anatomi och sportrelaterade skador och stelhet. Samt hans spännande resa mot ”drömkroppen”.

Gå till Sebastians profil
30 dagars nöjdhetsgaranti
24h svarsgaranti av din online-PT
Styrkafamiljen Vit Logotyp