Kategorier

Sommarformen – Den bästa dieten är den du inte behöver tänka på

Snart är sommaren här och dem flesta har panik över sommarformen.

Hur känns det för dig? Har du kommit till rätta med din diet?

Får du stå i vassen i sommar eller har du gett dig fanken på att i år är det din tur?

Ett trick är att göra som dessa gossar 😉

Två män trycker magen mot ett stängsel

Vad innebär det att dieta?

Om jag fick beskriva det med ett enda ord så skulle jag säga; Uppoffring.

Uppoffring, en j*vla massa slit och att aldrig ge sig. Har du satt upp ett mål så vill du ju givetvis klara det.

Men (!), dieten behöver inte vara tråkig, torr och allmänt ”pain in the ass”. Utan med rätt fantasi och kanske lite hjälp från en professionell inom området så kan det bli ganska bra.

Att vara under diet betyder egentligen kort och gott att du bör äta mindre än vad du gör av med. Alltså ska du äta mindre antal kalorier än vad du gör av med på en dag för att få ett underskott. Detta underskott resulterar i att man tappar vikt.

Är inte huvudmålet att bara tappa vikt utan att man också vill bibehålla muskler som man lagt på sig under året så bör du väga in det i ditt kostschema. Det du bör tänka på då är att få i dig tillräckligt med protein och att inte äta för lite (lägg dig på ett mindre underskott).

Men har du inte kunskapen eller motivationen som krävs för att nå dem resultat som du vill ha, vad gör du då?

Mitt tips är att anlita en personlig tränare, någon som kan det dem håller på med, som kan vara din peppning som du behöver.

Det andra tipset stavas PT Online. Det är enkelt, smidigt och med garanti (ja en riktig garanti) kan jag lova att du når det mål som du sätter upp tillsammans med en av våra online coacher.

För vissa är det träningsbiten som havererar, för andra är det kostdelen. Oavsett så hjälper vi dig med det du tycker är svårt och vi tar oss an resan tillsammans.

Fördelar med PT Online hos oss på Styrkafamiljen

Det som är bra med PT Online är att du kan vara precis vart som helst i hela vida världen men ändå få hjälp av en online coach från Styrkafamiljen. Du kan befinna dig på gymmet, hemma, i skogen eller rent utav på en affärsresa.

Det många har problem med är hur dem ska lyckas hålla kosten när man t.ex. reser mycket med jobbet, eller känner att man inte hinner åka till gymmet varje dag eftersom man har tusen andra sysslor att ta hand om, så som att hämta och lämna barnen på dagis, laga mat till familjen etc.

Vi har en mängd olika individer som kunder, som alla har olika förutsättningar och olika mål.

Så varför ska du anlita oss som din personliga online-coach?

  • Vi erbjuder dig 100% nöjdhetsgaranti
  • Skräddarsytt kost- och träningsprogram
  • Kontinuerlig uppföljning & feedback

Vi på Styrkafamiljen arbetar alltid efter att göra kunden helt nöjd och just därför erbjuder vi något som vi är helt ensam om; 100% nöjdhetsgaranti, är du inte nöjd? Alla pengar tillbaka, inga frågor ställda.

Någonting som gör mig galen är när en personlig tränare erbjuder PT Online och kör samma kost och träningsupplägg till alla. Dem bara ”copy and paste” och skickar vidare samma till nästa och nästa…

Vi däremot erbjuder alltid skräddarsytt kost och träningsupplägg efter varje persons önskemål. Det är viktigt att skapa ett nytt eftersom alla har olika startpunkter och olika förutsättningar. Sen kan ett kostschema som är hur bra som helst för en person vara katastrofalt för en annan.

Uppföljning och feedback är något vi jobbar stenhårt med. Utan en proper uppföljning kan man inte veta vad som bör ändras, vad som är bra respektive mindre bra.

Allting handlar om att ge dig dem verktyg som behövs för att kunna fortsätta resan mot dina drömmars mål. Det är oerhört viktigt att stötta dig i både med- och motgångar.

Här ser du vårt mest populära paket, viktminskningspaketet:

viktminskning-cover

Vem ska då använda sig av PT Online?

Du som är relativt självmotiverad och vet vad du vill. Du som vill förbättra ditt nuvarande jag.

Vi menar givetvis inte att du ska vara helt självgående utan det handlar om att ha en stark vilja till att nå din drömkropp. Då kommer du med hjälp av online coachning hos oss nå dina mål.

PT Online är utmärkt för dig som ändå känner sig säker på vad du skall utföra. Vi erbjuder alltid färdiga träningsupplägg anpassat just för dig, förklaringar på varje enskild övning samt video om det mot förmodan skulle vara otydligt.

PT Online är helt underbart för dig som inte vill ha någon hack i häl men som ändå behöver någon som håller koll på dig.

Det gör vi via uppföljningar kontinuerligt varje vecka. Du får en personlig kontakt med vår online coach via mail.

Är PT Online för alla?

Är du relativt lat och inte känner dig motiverad att träna överhuvudtaget? Då skulle vi rekommendera dig att ta personlig träning istället där man fysiskt får sätta sig ned med en våra personliga tränare.

Då kan du få den peppningen du behöver för att komma igång på ”riktigt”.

Något som går hand i hand med att vara lat är att tro man ska nå sin drömkropp utan att lägga ner något arbete. Det krävs blod, svett och tårar för att ta sig an dem utmaningar som krävs för att nå sin drömkropp.

Är du dessutom någon som har svårt för att ta tips från någon som tror sig ”vara bättre” som faktiskt vet vad dem pratar om? Då kommer du tyvärr inte heller få ut särskilt mycket av PT Online (eller traditionell personlig träning för den delen.)

Vi hoppas att alla som läser detta är i full gång med sin träning och olika kostscheman och gör sitt bästa för att nå sommarformen.

Hur som helst så funkar det olika för alla så det finns verkligen inga rätt eller fel utan egentligen bara mindre bra saker.

Har du inte kunskapen och du känner att du står och trampar på samma ställe så är det inte svårare än att be om hjälp. Du hittar oss på kontakt@styrkafamiljen.se för mer frågor kring detta.

Med vänliga styrkehälsningar, Mikael.

Dela gärna artikeln med dina vänner:
Share on FacebookShare on Google+Email this to someoneTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Om författaren:

Mikael Pettersson är försäljningsansvarig på Styrkafamiljen. Som föredetta ishockey-spelare har han stort intresse för hälsa och fitness.

Här på bloggen får du ta del av hans recept och annat smått & gott från sina års erfarenhet av träning och kost.

30 dagars nöjdhetsgaranti
24h svarsgaranti av din online-PT
Styrkafamiljen Vit Logotyp