Därför ska du anlita en flyttfirma Stockholm

0
149

Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

En flytt, från en bostad till en annan, det är ofta en process som är både tidskrävande och jobbig. För att göra det så enkelt som möjligt då du ska flytta, så är det inte fel att anlita en flyttfirma Stockholm. Det är faktiskt en väldigt bra investering samt att det inte behöver kosta allt för mycket. Det eftersom du har rätt till RUT-avdrag.

Just detta med att ta hjälp då du flyttar, det är rätt skönt och befriande. Du slipper att fråga alla dina vänner om de kan hjälpa till och du slipper att ordna fram en kärra eller egen lastbil för transporten. En del flyttfirmor har dessutom helhetslösningar så att du även kan få hjälp med att packa så väl som hjälp med flyttstädning av den gamla bostaden då flytten är klar.

Fördelar med att anlita flyttfirma

Det finns ganska så många fördelar att anlita en flyttfirma i Stockholm då du ska flytta. Bland annat dessa:

  • Du sparar pengar
  • Du slipper bära tunga möbler och lådor
  • Du slipper stressa
  • Du slipper fråga vänner om hjälp
  • Dina saker kommer fram säkert till nya bostaden

Det kanske låter konstigt att du sparar pengar på att lägga pengar på en flyttfirma. Men det kan vara värt det, eftersom ska du flytta själv, så måste du ändå fixa fram kärra, som du kanske måste hyra. Sen fixa mat och fika till de vänner som hjälper dig. Då du har RUT-avdrag med flyttfirma samt att du även sparar tid, så är det värt att satsa på att ta in hjälp!

Sen är det ju skönt att slippa stressa på egen hand med flytten så väl som det kan vara skönt att slippa bära en massa tunga saker.

Att anlita en flyttfirma i Stockholm är en bra investering

Att flytta, det innebär en hel del jobb samt att det tar en hel del tid. Särskilt om det är så att du väljer att göra alla delar själv. Att flytta själv innebär ju att du måste både packa, bära och lyfta samt sedan transportera iväg det för att sedan igen bära och lyfta! Sedan kan det vara en stress, då dina vänner inte har hela dagen på sig eller att du bara hyrt kärra för ett visst antal timmar.

Genom att investera i att anlita en flyttfirma så går flytten på bara ett par timmar oftast. Det eftersom att flyttgubbar som jobbar med detta, de har vanan inne och vet hur man snabbast genomför en flytt.

Du sparar därmed en hel del tid på att anlita en flyttfirma. Denna tid kan du ju lägga på saker som att komma i ordning i din nya bostad till exempel.

Tänk på detta då du bokar flyttfirma

  • Priset – kostar det per timme eller per låda eller per kvm?
  • Vad ingår i det pris du betalar?
  • Är flyttfirman ansluten till Bohag 2010?
  • Är flyttfirman försäkrad?

Det är alltid bra att kolla vad det kostar samt vad som ingår i det priset. Sedan är det en trygghet om de är anslutna till Bohag 2010 som innebär regler som Konsumentverket och flyttbranschen kommit överens om. Sedan bör flyttfirman vara försäkrad för att täcka eventuella skador på bohaget.