En nanny & barnvakt som hjälper till att lösa livspusslet 

0
904

Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Det är mycket som ska hinnas med i vardagen som förälder och det är lätt att känna sig stressad och trött. För att minska stressen i sin vardag och kunna lösa livspusslet är det många barnfamiljer som väljer att ta professionell hjälp. Företaget NannyPoppins ser till att varje familj får en trygg, säker och proffsig nanny för barnpassning när ni behöver det. Läs mer om barnpassningsverksamheten NannyPoppins och hur det är att ha en nanny.

 

En nanny finns där du bor 

Oavsett vart du bor i Sverige så kan du vända dig till NannyPoppins. Vi har tusentals anställda nannys så att varje familj som vill ha hjälp ska kunna få det. Du kan bo i en liten stad upp i norr eller storstad, vi hjälper dig hitta en proffsig nanny. 

 

Flest barnvakter finns det i storstäderna Stockholm, Göteborg och Malmö, men det är många barnfamiljer över hela landet som efterfrågar en nanny. Du kan alltid höra av dig till oss så hjälper vi dig att hitta en nära dig. 

Det finns en nanny för alla tider & tillfällen 

Varje familj har sitt egna schema och sina tider som de behöver hjälp. Fördelen med barnpassningsverksamheten är att du kan välja på ett flertal upplägg, vilket gör att du enkelt kan hitta ett alternativ som passar just ditt behov. Det är inte alltid man behöver mycket hjälp med barnpassningen, utan du kan få hjälp med exempelvis hämtning och lämning från och till skolan en till två gånger i veckan. Eller under en kväll när jobbet kanske har ett event. 

 

Du kan välja att ha en barnvakt på heltid, deltid, vid akuta tillfällen, för sporadiska tillfällen och för hämtning eller lämning från och till skolan.

Ni får skräddarsydd hjälp av vår nanny

Hos oss så kommer ni alltid få en noggrant utvald nanny. Man kan säga att ni får en skräddarsydd barnvakt. Vid första samtalet så kommer vår barnpassningsspecialist delvis att fråga om ni har några preferenser kring er barnvakt eller om ni har några krav. Då kommer han eller hon att ta med detta när vi väljer ut en barnflicka för er.

 

Det kan ta upp till två veckor innan en nanny har valts ut men oftast går det snabbare än så. Vi hör av oss så fort vi har valt ut en matchning. Därefter kan ni göra en prova-på-träff utan bindning för att se till att personkemin känns rätt. Om ni vill ha en annan än den som har valts ut kan ni säga till så väljer vi ut en ny till er. Men det brukar bli en perfekt match från start. 

Bättre pris med hjälp av RUT-avdraget  

Du som förälder kan få upp till 50 000 kr i avdrag per år om du vill ha hjälp av en professionell barnvakt från NannyPoppins. Det innebär att om ni är två föräldrar i hushållet så kan ni få upp till 100 000 kr i avdrag!

Med hjälp av RUT-avdraget så får ni en professionell, utbildad och anställd nanny till ett mycket bättre pris. Timpriset för en barnflicka ligger från 149 kr i timmen efter RUT. Kontakta oss och berätta om din situation så kan du få ett mer precist prisförslag, vilket är helt gratis.