Få starkare kropp med hantlar

0
464

Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Om du vill bli starkare i din kropp och det snabbt, så kan du få det genom att börja träna med hantlar. Det enda du behöver ha, det är just ett par hantlar samt golvutrymme. Du kan träna hemma eller på gymmet. Du behöver bara träna 30 minuter per gång, 2–3 gånger i veckan för att få ett resultat som du både ser och känner. Genom att använda ett par bra hantlar samt ett par bra övningar så förbränner du kalorier så väl som att du kommer få större muskler. Övningar att utföra finns det gott om att hitta på nätet. Det både i form av texter med bilder, eller genom videos på YouTube. Bland övningar du kan söka på finns marklyft, split squat, floorpress, serratus crunch och bent over row.

Använd bra utrustning

För att kunna träna bra hemma med hantlar så kan du satsa på att ha två hantlar med avtagbara viktskivor. Det är bra att köpa till flera viktskivor så att du totalt har 40 till 50 kilo i olika storlekar. Det är bra att ha flera små, lättare skivor om du vill öka belastningen med mindre vikt per gång. Se till att du har lika tunga vikter i båda händerna då du utför övningarna. Därmed är det bra att köpa fyra skivor i varje storlek. Det finns även andra typer av hantlar du kan satsa på, som fasta hantlar om du föredrar det. De har då inga vikter som går att ta loss, utan där sitter greppet fast i själva vikten.

Få bra resultat

Genom att träna hemma med hantlar så kan du få de resultat du vill ha. Du kan nå de mål du satt upp samt bli stark. Se bara till att du väljer rätt verktyg samt göra träning så som du ska så väl som att satsa på att äta bra kost och få tillräckligt med sömn.