Ficklampa och campingbord – två måsten vid camping

0
409

Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

När du ska ut på camping kan det vara svårt att veta vad du behöver ta med dig. Det är en avvägning att ta med sig lagom mängd tillbehör. Varken för lite eller för mycket. I denna text går vi igenom två viktiga saker att ta med – ficklampa och campingbord. Läs vidare för att ta reda på varför!

En ficklampa är ett måste

Oavsett om du är på semester utomlands eller i närheten av där du bor – mörkret kommer förr eller senare. Med en ficklampa (eller en lampa på din telefon) kommer du långt. Se till att ta med extra batterier – undvik att stå utan ljus mitt i natten och leta efter pinnar för att sätta upp ditt tält exempelvis.

En ficklampa som lyser på en burk vatten

En ficklampa ger dock inte så mysigt ljus. Du kan naturligtvis ta med dig stearinljus för att göra det mysigt men det blir snabbt jobbigt och det är inte den mest säkra lösningen. Ett tips för att skapa en mysig stämning med din befintliga ficklampa är att placera den med ljuset mot en flaska eller en burk som är fylld med vatten. Hela flaskan lyser upp och avger ett varmt ljussken.

Ett campingbord att äta vid

Ett campingbord är ett måste att ta med sig på campingturen – kanske en av de viktigaste sakerna efter ficklampan. Efter att ha varit ute hela dagen eller ha gått långa sträckor är det skönt att kunna sätta sig ner och intaga en god måltid med ditt sällskap. Ett campingbord är ett bord som kan vikas ihop och tar liten plats när du bär det.

Campingbord finns i olika storlekar och varianter – vad du behöver beror främst på hur många ni är som ska äta vid bordet samtidigt. Du vill inte ta med dig ett för litet campingbord som gör att ni inte kan äta tillsammans. Ett för stort campingbord å andra sidan är tungt och jobbigt att bära.