0
28

Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Cool stuff

Smarta hem! komfort, nytänkande, och tidskomprimering. Prylar som underlättar vår vardag och sparar värdefull tid som vi prioriterar på annat. Gör livet enklare.

10 coola prylar inom tekniken

  1. Se bättre i mörker – HD night vision hjälper dig att köra tryggt i mörker. Hjälper dig även genom snöstorm och dimma. Bilglasögon med nattseende som gör att mörkret blir lite klarare.

  2. Connect cradle and swing – Ifall du har barn som behöver vaggas till sömns eller känner att kvällarna inte räcker till. Då är denna smarta hjälpreda perfekt! Vaggan kopplas till mobiltelefonen och via en app blir det möjligt att välja olika låtar, naturljud och hastigheter. Härigenom går det även att gunga vaggan både i sidled och framåt eller bakåt.

  3. Välj det smarta kylskåpet! Detta är cool stuff! Flera företag har börjat sälja smarta vitvaror. Välj ett kylskåp med kameror på insidan. Kopplas till mobilen så du kan se vad som saknas när du handlar.

  4. Smart morgon – Gör kaffestunden smartare! Med Smarter Coffe så kan du sätta på kaffebryggaren från sängen, med hjälp av din mobiltelefon.

  5. Hund-trubbel! Du har glömt mata hunden! Lätt som en plätt med Petnet Smartfeeder! Kopplas till mobilen och därifrån kan man schemalägga när mat ska hällas ner i skålen. Du kan se om maten tagit slut i maskinen och ifall ditt husdjur ätit upp.

  6. Är du självkritisk och vill veta hur du bäst kan få din hud att må bra? Denna pryl analyserar din hud genom att titta efter porer och rynkor för att sedan välja ut smink och krämer just för dig!

  7. Ta kontroll över sömnen! Lägg en liten dosa under madrassen och koppla till mobilen så kan du se hur du sovit och vad som hänt under natten.

Cool stuff finns det gott om, här var bara några. Vad behöver du för att underlätta just ditt liv?