Ordning och reda i hallen

0
459

Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Det är fullt möjligt att skapa en hall som är snygg, praktiskt och även inbjudande. Även om det känns som en omöjlighet! Du behöver inte ha en enorm hall för att få till allt detta, det går att organisera även en liten hall.

Hallen är det första folk ser

Då hallen är det första alla ser när de kliver in i ditt hem är det viktigt att den ser inbjudande ut. Speciellt under vintern kan det vara svårt att få plats med alla jackor, mössor, vantar och vinterskor.

Skoförvaring till hallen

Investera i ett skoskåp, det är den bästa lösningen. Ett öppet skoställ får det lätt att se oorganiserat och stökigt ut. Göm istället undan alla skor i ett smart skoskåp. Dessutom fungerar toppen av skoskåpet som en avlastningsyta.

Där kan du dekorera med vad du än önskar. Men se till att inte dumpa allt du har i fickorna på avlastningsytan, det skapar en känsla av kaos.

Det finns en hel uppsjö av olika skoskåp på marknaden. Men det smarta valet är ändå att köpa second hand och måla skoskåpet själv. Du får då en smart möbel som passar in helt perfekt i hallen!

Klädförvaring i hallen

Den allra bästa lösningen är förstås en garderob i hallen. Men det är tyvärr inte möjligt för alla på grund av platsbrist. Sätt istället upp krokar och korgar på väggen för att förvara både jackor, mössor och vantar på ett smidigt sätt.

Du kan även sätta upp en hatthylla med inbyggd stång och krokar. Du kan då hänga upp jackor och förvara allt annat i lådor på hyllan!

Glöm inte spegeln!

En bra finish till hallen är att avsluta med att sätta upp en vacker spegel! Spegeln har en praktisk funktion i form av att folk gärna vill se hur de ser ut när de kommer in/lämnar bostaden. Men det har också en design-funktion – en spegel gör att hallen ser större och rymligare ut.