Perfekta solsängar för en sommar med familjen

0
468

Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Vi svenskar längtar alltid till sommaren. Inget konstigt i det, speciellt när man tar hänsyn till våra långa, mörka och kalla vintrar och höstar. Då är det mer eller mindre självklart att vi är en nation som dyrkar solen, de varma dagarna och möjligheten att få spendera lite mer tid utomhus.

För en svensk familj är därför just sommaren den ultimata tiden. Vad vore en sommar med familjen utan de attraktivaste attributen som solsäng, god mat och utomhusaktiviteter?

Det perfekta receptet för en lyckad sommar med familjen är att skaffa sköna solsängar, slappna av och ta vara på de soliga timmarna tillsammans.

Grilla mer

En del av det perfekta sommarreceptet med familjen är den goda maten. Grillning och sommar hänger tätt ihop.

Den traditionella korven med bröd kan ligga som grund men vad sägs om mer avancerade matäventyr såsom grillade kotletter med grönsaker? Laga gärna till en färsk sallad med tomater, gurka och lite basilika eller komplettera måltiden med italienska smårätter som aldrig blir omoderna.

Servera nedkyld rosé med skivade jordgubbar i eller isvatten med färsk apelsin och citron. Även om grillad är sommarens bästa mat och ett perfekt tillfället för gott umgänge så kan du alltid lägga till lite härliga rätter för att variera lite grann.

Umgås, njut och ta vara på tiden

Snart har vi fått ihop alla ingredienser för ett bra sommarrecept! Som sagt, sköna solsängar, grillning utomhus där maten står i centrum är bara två komponenter.

Huvudtanken är att umgås och ta vara på den tiden tillsammans med familj och vänner. Sommaren är kort och i många fall regnar det också därför är det extra viktigt att njuta för fullt när vädret tillåter. Njutning i sig uppfattas olika av alla. Vissa föredrar lugna hemmakvällar medans andra helst vill spendera sin tid genom att motionera, campa eller helt enkelt vara ute i naturen. Hitta ditt recept och ha det bäst.