Smart satsa på ett telefonbås till kontoret

0
211

Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Något som är allt vanligare att man gör i dag, det är att jobba i ett så kallat kontorslandskap. Det innebär då att man är flera personer som sitter i ett och samma rum och jobbar. En stor nackdel med detta, det är att sällan är helt tyst. Ditt jobb kanske innebär att du ofta ringer och tar emot samtal. Då kan det vara jobbigt för de andra, så väl som för dig, om de inte visar hänsyn och är tysta så att du hör personen i andra änden av luren. Ett sätt att lösa detta på, det är att ha ett telefonbås. I detta rum i rummet kan du jobba i fred, prata i telefon hur och när du vill samt även jobba med annat. I ett telefonbås så är det helt isolerat, åt båda håll!

Viktigt att kunna jobba ostört

Ibland är det ju så att man har behov av att kunna sitta ostört och jobba med vissa saker. Då kan det vara smart att satsa på ett telefonbås. Det finns även så kallade tysta rum, som oftast är i modulform och kan designas och utformas så som du vill ha det. Väljer du ett så kallat telefonbås, så kan du även där få en bra arbetsplats, där du kan sitta eller stå upp och jobba. I båset finns det bord med plats för dator på om du har behov av det i ditt jobb. Det finns även en god ventilation i ett telefonbås samt att det är väl ljudisolerat.

Visa hänsyn på jobbet

Om det är så att du sitter tillsammans med andra i ett kontorslandskap, så kan det vara bra att dels ha tysta rum samt telefonbås att gå till, dels tillsammans utforma förhållningsregler. Det är bra om ni kan komma överens om vad som är ok och inte. Att alla spelar olika musik vid sitt skrivbord kan till exempel göra att det blir en stökig ljudmiljö. Att hålla på och ropa tvärs över rummet är inte heller det kanske så bra att göra!

För att det ska vara lika för alla, så är det just viktigt att tillsammans komma fram vad som gäller. Sedan kan ni även se till att dämpa ljud på olika sätt, med skärmar och ljudabsorbenter med mera. Det kan göra mycket! Men sen är det även smart med tysta rum samt telefonbås.

Hitta en bra telefonhytt till kontoret

Är det så att ni funderar på detta med att skaffa en telefonhytt eller ett telefonbås till kontoret, så finns det bra sådana att hitta hos Boom Interior. Dessa telefonbås har smart design som är funktionell samt även snygg att se på. I ett sådant bås kan du sitta ostört och ringa och jobba på olika sätt. Dels störs du inte av någon, dels stör du ingen annan. Det kan vara skönt att få sitta helt avskärmat och jobba ibland. För att göra det på enkelt sätt så kan det vara värt att investera i denna typ av bås.