Utskrifter hemma utan att det bliver dyrt

0
912

Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Vare sig man gillar det eller ej kan man konstatera världen bliver allt mera digitaliserad. Ibland kan det därför vara tillfredställande med vanlig fysisk läsning. Visst är det oftast smidigt att läsa direkt på en skärm, men det är bara en annan upplevelse att läsa texter fysiskt. Vare sig det handlar om böcker, artiklar, eller tidningar. Därför kan det vara smart att ha en skrivare hemma. En skrivare kan även användas till att skriva ut fotografier, förutom ovan nämnda texter. Vi är ganska många som har tusenvis med foton liggandes i spridda mappar på en eller flera datorer eller plattor. Trots detta tittar man nästan aldrig på dem. De bara ligger där på hårddisken. Vi svenskar fotograferar som aldrig förr eftersom våra mobiltelefoner har bra kameror inbyggda. Men vi tittade oftare på våra foton förr i tiden, när de alltid uppbevarades i fysisk form.

Inte längre dyrt och krångligt med bläck

Många svenskar slutade använda fotoskrivare hemma p.g.a. att bläcket var allt för dyrt. Om man dessutom inte använde skrivaren på ett tag så riskerade patronerna att torka. Dessa problem finns det lösningar på nuförtiden. Så länge som skrivaren bara är ansluten till strömkälla, har de flesta moderna skrivaer program som aktiverar bläcket med jämna mellanrum så att det inte torkar. När det gäller bläckpriserna, är det ibland ganska dyrt med bläck om man alltid håller sig till originalpatroner.

Den prisvärda lösningen är kompatibla patroner

Numera finns det billiga, kompatibla patroner att köpa som även håller bra kvalitet. Om man t.ex. har en skrivare från tillverkaren Canon hemma, kan man med fördel surfa in på inkpro.se och köpa Canon bläckpatroner till bra priser. Dessa fungerar dessutom alltid fint. Om man önskar att skriva ut bilder /foton med bra och fotoliknande upplösning är det viktigt att man använder rätt sorts fotopapper. På ett vanligt, billigt standardpapper bliver kvaliteten aldrig fotokvalitet. Detta även om skrivaren (inkl. bläck) som sådan är en bra modell med modern teknik.