Vad behövs för den lilla bebisen?

0
375

Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Det finns egentligen inga gränser vad man kan köpa till det lilla nyfödda barnet. Men, det som barnet själv tycker är viktigast, det är att vara mätt, torr och trygg. Mycket av det man behöver ha för barnet, bör köpas innan ankomst. Därför är det bra att redan då du är gravid att se till att skaffa en del saker.

Klicka här för att hitta en del bra saker för din baby. Bra saker att ha före du föder, det är barnvagn, skötbord, bilbarnstol, blöjor och lite barnkläder. En skötväska är med bra att ha. En hel del saker kan du säkert få från släkt och vänner, i present. Så som kläder med mera. Att ha en hel del ombyten för ditt barn är bra.

Ordna bra sovplats

Det är bra att se till att redan ha ordnat en plats där barnet ska sova när ni kommer hem från BB. Det går att ha en spjälsäng, vagga eller korg med madrass och spjälskydd. Ett babynäste är även det en god idé.

Se även till att skaffa plastad frotté att ha under madrass i både sängen och i barnvagnen. Kudde, lakan, filt och täcke är även det bra saker att ha.

Bra saker för det lilla barnet

Det finns ju en del saker som är ett måste att ha för barnet, sedan andra saker som kan vänta. En barnvagn är bra att ha, så att ni kan gå vart ni vill. Om du föredrar att ha barnet nära, så kan det även vara smart med en bärsele eller en bärsjal.

Andra bra saker att ha för det lilla barnet är en badbalja, tvättlappar, barnolja, skötbord eller skötbädd. Sedan även ett litet hemma apotek. På nätet finns det gott om smarta listor på bra saker att köpa till barnet som du kan kika på om du vill.